Yofing, enamora't del fang del Mar Mort - Farmacèutica online

Yofing, enamora’t del fang del Mar Mort

Benvingudes i benvinguts de nou al blog. Avui us vull ensenyar un producte d’una casa que no tothom coneix i que crec que val la pena conèixer. Es tracta de la marca Yofing, una casa israeliana que fa tots els seus productes amb una base en comú, fang del Mar Mort. La marca va començar amb la idea de fusionar els beneficis que s’obtenen dels minerals del Mar Mort amb altres principis actius, que fusionats, donen lloc a productes ideals per al cabell, el cos i la pell. Personalment m’agrada molt aquesta casa i per això us la vull presentar.

Fangs per a la salut?… com funciona?

Fa uns cent anys, a les farmàcies no hi havia gaires opcions per persones que patien afeccions de la pell, o tenien danys neuronals o artritis. Sembla mentida perquè tampoc queda gaire lluny…però gràcies a la ciència, han canviat molt les coses i actualment existeixen productes i medicaments per a tots aquests mals. De totes formes, abans no era així, i si algú volia pal·liar aquestes dolències ho havia de fer amb fangs. Us imagineu com uns simples fangs poden actuar davant de malalties com l’artritis?. Doncs, evidentment, no curen, però sí ajuden a portar-ho millor, i tot es deu als minerals que contenen aquests fangs. Ara bé, si espereu miracles amb el fang, ja us ho podeu treure del cap. Avui dia aquests fangs es fan servir no només per millorar la salut si no també per a la bellesa i mantenir cura de la nostra pell. I aquest és el punt fort de l’empresa israeliana Yofing.

Què contenen els fangs?

La composició química dels fangs depèn del seu origen. Poden contenir sals i llots dels llacs salats, de les cendres volcàniques, d’aigües minerals, etc. Segons el problema que es vulgui tractar serà millor fer servir fangs d’una zona o d’una altra, amb els minerals que vagin bé per a cada condició. Per exemple, el fang del Mar Mort (que seria el que fa servir aquesta casa de la que us estic parlant) conté altes concentracions de calci, magnesi i potassi en proporcions vitals per a les cèl·lules de la pell. Per això els seus productes van destinats a tindre cura de la pell i aconseguir que estigui més sana i bella.

Com funcionen els fangs?

Es podria dir que hi ha un doble efecte per a cada fang (i si afegiu una acció tèrmica, parlaríem d’un triple efecte). El primer es dóna per la seva composició química i ve lligat a la procedència del fang (ja hem vist que si l’agafem d’un lloc o d’un altre conté diferents minerals). El segon efecte depèn de la mida de les partícules del fang. Tot i que el fang té un aspecte força uniforme, en realitat consisteix en micropartícules que actuen sobre la pell. En general, i sempre en funció de la composició, els fangs tenen propietats antiinflamatòries, desintoxicants, relaxants i rejovenidores.

També són eficaços per a moltes afeccions de la pell com la psoriasi, l’èczema, la rosàcia, diversos tipus de dermatitis, etc.

Fangs populars arreu del món

Hi ha estacions de spa populars a Estònia, Islàndia, Malàisia, Colòmbia i Romania que fan servir fangs dintre de les seves teràpies de relax i bellesa. no tots ells fan servir fangs de la seva pròpia terra sinó que usen fangs d’altres zones pels seus tractaments. El més utilitzat i conegut pel seus efectes beneficiosos per a les afeccions de la pell és el fang del Mar Mort.

Propietats de Fang del Mar Mort

El fang del Mar Mort es fa servir molt com a tractament d’ajuda en afeccions de la pell com la psoriasi i l’èczema, però us aconsello que contacteu amb el vostre metge abans d’incloure’l a la vostra rutina de tractament. Com us dic sempre, cada persona és un món i el que li va bé a una persona no vol dir que li vagi bé a tothom. Tot i així, el fang del Mar Mort no només és un remei, sinó que també es pot utilitzar per al benestar i la bellesa perquè hidrata la pell i relaxa els músculs, ajuda a disminuir les arrugues, nodreix la pell i millora la circulació sanguínia. També ajuda a exfoliar la pell de forma suau (no és agressiu), i serveix per desintoxicar-la i a fer-la més elàstica.

Els productes de la marca Yofing s’enriqueixen amb fang i sal del Mar Mort. I ho fa en combinació amb principis actius com l’àcid hialurònic o vitamines, aconseguint millorar l’eficiència d’aquests ingredients. Per exemple, tenen un producte que va bé pels casos de cuperosis que conté olis essencials de gerani, espígol, pal de rosa del Brasil, romaní i vitamina E. Enforteix les parets dels vasos sanguinis, estimula la circulació sanguínia, alleuja la inflamació i suavitza les àrees de l’epidermis al voltant dels vasos trencats.

  • L’oli essencial de gerani és un bon antiinflamatori, antibacterià, antioxidant, reafirmant i astringent.
  • L’espígol és antibacterià, antifúngic, calmant, cicatritzant i amés a més té propietats analgèsiques.
  • El pal de rosa de Brasil es fa servir per a les arrugues i inclús per a les estríes. És un bo antiarrugues, astringent i reafirmant. Es fa servir per a pells seques i sensibles.
  • El romaní té efecte antibacterià i calmant. Serveix per tonificar la pell envellida i prevenir possibles brots acneics.
  • La vitamina E va bé per combatre les taques de la pell. A part, fa que es vegi més sana i amb més llum. Tot i que es diu que va bé per reduir cicatrius i estríes cal dir que aquests efectes encara no s’han pogut demostrar.

Si voleu més informació sobre els productes en concret d’aquesta marca podeu entrar a la web d’Amazon:

Be the first to comment

Gràcies a totes i tots per llegir el meu blog i seguir-me. Animo aquells que encara no ho fan a que ho facin. Si teniu qualsevol cosa a dir-me, us escolto :).

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: