Caminar cada dia té un efecte que ben segur que no us espereu - Farmacèutica online

Caminar cada dia té un efecte que ben segur que no us espereu

Dona caminant

Les xarxes estan plenes d’articles que parlen del beneficis de caminar. Millora l’estat d’ànim, augmenta la memòria i, en general, dóna suport al benestar del cos i del cervell. Avui dia se sap que a més a més, mentre caminem, ens omplim de creativitat i imaginació.

De fet, segons un estudi publicat a Scientific Reports , si voleu augmentar la vostra creativitat i estimular la vostra imaginació, hauríeu de caminar més o fer exercici moderat cada dia. En resum, com més actius sou, més podreu esperar que “us arribi” la inventiva i la inspiració.

També et pot interessar: ¿Sabes porqué dicen que debemos caminar cada día?

Per arribar a aquests resultats, investigadors de la Universitat austríaca de Graz van sotmetre a uns 80 adults sans a algunes sessions de condicionament físic i activitat física durant cinc dies. Després els van demanar que completessin una sèrie de tasques creatives, com ara dissenyar i idear nous usos per a objectes quotidians, i que completessin una sèrie de qüestionaris.

” Els més actius dels voluntaris també van resultar ser els més creatius, sobretot si caminaven sovint o feien exercici amb moderació ” , diuen els investigadors. Les persones actives també eren més feliços, tot i que el seu estat d’ànim era més elevat si es dedicaven a activitats relativament vigoroses, com trotar o practicar esport, en lloc d’activitats moderades “.

També et pot interessar: Si andaras como un Masai tendrías más buena salud

En última instància, els investigadors van poder utilitzar l’anàlisi de dades per relacionar els seus patrons d’exercici i el rendiment creatiu dels participants i van trobar que els que feien més exercici eren molt millors en trobar noves idees  que els que viuen una vida sedentària.

Els investigadors de Graz semblen estar-hi d’acord: “ A més dels efectes ben coneguts sobre la salut física, un major grau de moviment corporal diari s’associa amb nivells més alts de [positivitat] (i benestar subjectiu) i una millor cognició creativa. Aquest estudi representa un primer pas per investigar aquesta complexa relació en la vida quotidiana “

Be the first to comment

Gràcies a totes i tots per llegir el meu blog i seguir-me. Animo aquells que encara no ho fan a que ho facin. Si teniu qualsevol cosa a dir-me, us escolto :).

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: