Suplements pels atacs de pànic i estats d'ansietat? - Farmacèutica online

Suplements pels atacs de pànic i estats d’ansietat?

El suplements per a l’ ansietat són la solució més adequada per contrastar períodes particularment difícils caracteritzats per estats d’ ansietat i estrès? Cada vegada hi ha més persones que diuen haver patit ansietat i estrès almenys una vegada en la seva vida. Per això avui us vull ajudar a reconèixer els símptomes de l’ansietat per saber com comportar-se davant aquests moments i com afrontar-los.

Quan parlem d’estrès, ens referim a un estat de tensió i nerviosisme en resposta a factors externs, que provoquen una pressió emocional o mental difícil de suportar.

L’ansietat, en canvi, és una emoció lligada a la por que s’activa quan es viuen certes circumstàncies com a massa incertes o excessivament alarmants. Aquesta sol ser una reacció transitòria i fisiològica.

Són sensacions habituals que tots hem pogut experimentar, però en alguns casos poden causar preocupació. Quan?

Per exemple, un estat prolongat d’ansietat pot provocar formes cròniques o patològiques de trastorns psicofísics que es produeixen fins i tot en absència de motius desencadenants, cosa que fa que els diferents moments de la vida ens resultin esgotadors molt més cansats.

En aquests casos, certs suplements naturals per a l’ansietat es poden convertir en els nostres aliats.

En els paràgrafs següents aprofundirem en allò que provoca estrès i ansietat, com calmar el nerviosisme i quins són els millors suplements per a estar de “més bon humor“.

Per què hauria de prendre suplements d’ansietat?

Sentir ansietat és completament normal. Penseu en un estudiant universitari que es prepara per al seu examen final abans de graduar-se, el contrari semblaria preocupant, és a dir, que no sentís ansietat.

L’ansietat es converteix en un problema quan envaeix la nostra vida diària i dificulta la realització d’activitats quotidianes normals.

En les formes més agudes, podria culminar amb atacs de pànic sobtats. Els pics d’ansietat ens desestabilitzen fins al punt que ens poden fer sentir impotents en allò que fem, sentint un baix nivell d’autoestima i la necessitat d’aïllar-nos.

El suplements per a ansietat i atacs de pànic esdevenen una ajuda necessària per fer front a l’ansietat patològica i les molèsties psicofísiques relacionades que us he esmentat. En particular, els que es basen en productes naturals amb tenen propietats relaxants. Recordem que l’ansietat potser la causa o “el detonant” d’altres malalties.

De fet, l’ansietat pot anar acompanyada de l’aparició d’altres símptomes com:

 • Reducció de les defenses immunitàries ;
 • Trastorns del sistema digestiu;
 • Hipertensió arterial i problemes cardíacs;
 • Empitjorament de la qualitat del son que provoca fatiga crònica;
 • Depressió;
 • Migranya;
 • Problemes hormonals.

Però, quins són els moments en que es fa realment essencial recórrer a suports complementaris per contrarestar l’ansietat i recuperar el bon humor? Esbrineu-ho llegint el següent paràgraf.

Quan cal prendre suplements per l’ansietat?

El nostre cos és un excel·lent comunicador i som nosaltres qui hem d’aprendre a escoltar-lo. L’ansietat es pot presentar amb freqüència amb símptomes com:

 1. Nerviosisme, agitació i inquietud;
 2. Facilitat de plorar;
 3. Fatiga i debilitat;
 4. Cefalea;
 5. Insomni ;
 6. Augment de la freqüència cardíaca (taquicàrdia) i palpitacions;
 7. Mareig;
 8. Dificultat per respirar;
 9. Dolor a l’estómac i rampes.

Aquests són els senyals d’alerta que us alerten que els vostres nivells d’ansietat i estrès augmenten.

Per això el suplements per a l’estrès psicofísic poden ajudar-vos en aquests moments, reduint els nivells de cortisol i reduint els efectes negatius de l’ansietat generalitzada, recuperant el bon estat d’ànim.

Estrès i ansietat: què fer per mantenir-los sota control?

És important introduir hàbits positius per ajudar a desfer-se de les tensions i els pensaments ansiosos. El que podeu fer, per exemple, és:

 • Seguir una dieta equilibrada;
 • Passejar a l’aire fresc (allunyats de llocs on hi hagi gent i actualment amb mascareta sempre posada, i per sobre del nas, si us plau, us ho recordo);
 • Realitzar tècniques respiratòries relaxants.
 • Escoltar música que ens ajudi a desconnectar, a aïllar-nos, a trobar el nostre jo interior.

Certament, seguir una dieta correcta i passejar a l’aire lliure són el primer pas. Aquests dos hàbits afavoreixen l’oxigenació de la sang i milloren l’estat d’ànim, equilibrant ment i cos.

Aprendre tècniques de respiració també té efectes positius significatius. Com més practiqueu, major serà la vostra capacitat per controlar les emocions, aconseguint intervenir fins i tot en moments difícils com calmar un atac d’ansietat.

Tanmateix, quan l’ansietat esdevé massa difícil de controlar, és recomanable buscar ajuda professional, iniciant un camí que ens porti a recuperar l’equilibri psicofísic.

En qualsevol cas, aquests remeis combinats amb suplements augmenten els beneficis de les substàncies naturals que hi contenen.

Els millors suplements naturals per a l’ansietat, l’estrès i l’insomni: quins ingredients actius han de contenir?

Per ajudar a restablir l ‘equilibri, el millor suplement mental ha d’incloure entre els seus ingredients Melissa, Til·la i Passiflora.

Aquestes plantes són riques en antioxidants i flavonoides que redueixen la producció de toxines a l’organisme i regulen les funcions digestives, calmant també els símptomes psicosomàtics de l’ansietat.

De manera més general, entre les plantes medicinals que interactuen millor entre elles trobem:

 1. Melissa;
 2. Til·la;
 3. Passiflora;
 4. Valeriana;
 5. Llúpol;
 6. Camamilla;
 7. Espígol;

El suplements per a l’ansietat i l’ insomni també han de contenir llúpols i valeriana. El luppolin i els olis essencials d’arrel de valeriana sempre han estat coneguts per les seves habilitats dorments i sedants.

No deixeu que l’ansietat arruïni la vostra vida quotidiana.

Be the first to comment

Gràcies a totes i tots per llegir el meu blog i seguir-me. Animo aquells que encara no ho fan a que ho facin. Si teniu qualsevol cosa a dir-me, us escolto :).

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: