Migranya, herba tòxica i herba bona - Farmacèutica online

Migranya, herba tòxica i herba bona

Tot va començar fa uns anys, quan un jardiner italià de 69 anys, que havia sofert atacs de migranya a la seva joventut, després d’una dècada de l’últim atac, va començar a desenvolupar nous i intensos atacs. Li passava cada vegada que es trobava tallant les flors d’una planta, de la qual respirava inevitablement el seu aroma. Es tractava de la  Umbellularia californica , un arbust típic del sud-oest d’Oregon i del nord de Califòrnia, conegut precisament com l ‘”arbre del mal de cap”.

Umbel·lulona

Aquesta planta conté  umbel·lulona,  l’estructura de la qual s’assembla a una “panerola” real, i que quan s’inhala és capaç de provocar un atac de migranya … Després es va descobrir que actua activant un receptor concret, el receptor TRPA1, capaç d’estimular el nervi trigemin. En estudiar aquest receptor, s’han trobat altres substàncies que, per contra, actuen en contrast amb la umbel·lulona, ​​com a agonistes parcials. Això fa que al final es redueixi el dolor. En particular, dues: Matricaria i Petasites , de les quals si hi ha proves d’eficàcia clínica en la prevenció de la migranya.

( Estudi sobre l’eficàcia de la Petasites sobre la migranya)

TRPA1

La tan esbombada Petasites funciona. De fet, conté petasina i isopetasina, sesquiterpens actius sobre el nostre ara famós receptor TRPA1, que actua com a canal a nivell de membrana, donant lloc a l’alliberament de CGRP i substància P, mediadors de la inflamació neurogènica.

Però … malauradament, la planta, a més de petasines, conté moltes altres substàncies, inclosos els alcaloides de pirrolizidina, que són tòxics.

I aquí es tomba tota l’alegria inicial …

Matricaria

Fins i tot els extractes de petasites declarats inicialment lliures d’alcaloides tòxics, en realitat, s’ha vist que no estan del tot depurats. I per això no és recomanable prendre petasites com a suplement. Tot i que es pot trobar comercialitzat. El millor és optar per la Matricaria. Aquesta planta també és eficaç quan es pateix un atac de migranya però no té la toxicitat de la petasites.

(Estudi sobre l’eficàcia de a matricària davant migranyes sense aura)

Be the first to comment

Gràcies a totes i tots per llegir el meu blog i seguir-me. Animo aquells que encara no ho fan a que ho facin. Si teniu qualsevol cosa a dir-me, us escolto :).

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: