Higiene íntima masculina, les claus més importants - Farmacèutica online

Higiene íntima masculina, les claus més importants


Sovint sentim a parlar de la higiene de les dones, ja sigui el cos, el cabell o la zona íntima, però els homes acostumen a quedar en un segon pla i no són menys que nosaltres, noies. Per això avui vull dedicar el meu post a la higiene íntima masculina, perquè també els va bé tindre’n informació.

Aquestes són les regles d’or de la higiene íntima masculina.

Els homes, per sort i ja era hora, es cuiden cada cop més. I la higiene íntima forma part d’aquest canvi cap a bé. Tindre cura del cos no vol dir només anar al gimnàs a estar ben musculadets i a presumir, sinó que cal mantenir-lo nét i polit.

Al contrari del que es podria pensar, els genitals masculins no són menys delicats que els femenins, i tenir-ne cura adequadament ajuda a millorar la vostra salut i la vida sexual amb la parella.

Poca gent sap, per exemple, que entre el prepuci i el gland hi ha un espai on hi entra un material líquid anomenat smegma, cosa que comporta una major possibilitat de contraure malalties bacterianes i víriques.

El rentat del penis no només serveix per eliminar les males olors, sinó que és la primera manera de prevenir patologies a l’àrea genital, recordant, tanmateix, que com en el cas de les dones, fins i tot per als homes rentar-se excessivament no és bo, ja que és possible incórrer en patologies de un excés de neteja com la balanitis o la balanopostitis, a causa de l’acció erosiva sobre les substàncies olioses que les pròpies membranes mucoses produeixen per defensar-se dels virus.

Pel que fa a la freqüència, és recomanable rentar-se dues vegades al dia, un cop al matí i una vegada al vespre, mentre que en el cas de les relacions sexuals és recomanable rentar-se abans i després de l’acte.

La depilació íntima és una gran eina per prevenir infeccions, ja que hi ha diferents bacteris entre els cabells.

Com triar el netejador correcte?

El rentat amb aigua i sabó neutre és el primer pas per a una neteja adequada, intentant evitar productes agressius o massa perfumats. A vegades cal recórrer a utilitzar productes específics com antifúngics, desodorants o dermopurificants si és necessari. Podeu trobar-ne a farm’acies, parafarmàcies o sexshop.

Igual que diem sempre en el cas de la higiene femenina, és recomanable portar roba de cotó, evitar intercanviar tovalloles i no cobrir males olors amb perfums sinó amb talc, amb el penis passa el mateix. Posant especial atenció en rentar el penis per separat de la zona anal per evitar contaminació bateriana.

La prevenció és fonamental

És molt important utilitzar preservatius durant les relacions sexuals per protegir-se de malalties de transmissió sexual, sobretot en el cas de tindre parella ocasional.

La higiene íntima també és un moment de control fonamental: permet comprovar la forma i el volum dels testicles i avaluar la presència de qualsevol anormalitat com molèsties o enrogiment que caldria revisar amb el metge.

Be the first to comment

Gràcies a totes i tots per llegir el meu blog i seguir-me. Animo aquells que encara no ho fan a que ho facin. Si teniu qualsevol cosa a dir-me, us escolto :).

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: