El problema de les mascaretes pel COVID i la nostra pell - Farmacèutica online

El problema de les mascaretes pel COVID i la nostra pell

Després d’uns dies una mica absent per la quantitat de feina, m’agradaria parlar-vos dels problemes que ens estem trobant amb la pell de les persones que han de fer servir les mascaretes varies hores. I també de com podem prevenir que passi, o si més no, reduir els efectes negatius.

Cada pell necessita una atenció específica

Sens dubte, els problemes preexistents es poden accentuar amb l’ús de les mascaretes. Sobretot en aquelles persones que pateixen pell seca. La sequedat es pot accentuar, ja que la pell entra en contacte amb més aire sec durant el dia. Les persones amb pell mixta noten com les imperfeccions i punts negres s’acumulen de sèu. I les persones amb pell sensible acostumen a presentar erupcions, picor i enrogiment més acusat del normal.

Us puc donar diversos consells per intentar evitar tots aquests problemes i seguir duent la mascareta sense estar patint per la pell. En primer lloc, la neteja té una importància fonamental. Netegeu-vos bé la cara amb productes adequats segons el tipus de pell, tant abans com després d’utilitzar la màscara.

Pells grasses

A aquells que tinguin la pell mixta o grassa us recomano productes reguladors de sèu i posar-vos una mascareta depuradora i us feu una exfol·liació una o dues vegades per setmana. Si voleu un bon exfol·liant, que a més us ajudi a tancar els porus, us recomano el de Talika. A part d’exfol·liar, en la seva formulació hi podem trobar prebiòtics de microalgues verdes (Chlorella vulgaris), que ajuden a mantenir la barrera cutània. Aquest exfol·liant ajuda a tancar els porus i a treure la capa de cèl·lules mortes de la pell. Inclús ajuda a reduir la inflamació i l’enrogiment de la pell. Ens queda una pell neta i amb vida. A part també té caolí, flor de camamilla silvestre i proteïna d’ametlla dolça.

Es van fer proves en 108 voluntaris i es pot dir que els efectes es veuen ja des de la primera aplicació: el 93% presentaven una pell més suau, un 90% la pell més clara, i el 90% la pell purificada. Resultats que podríem considerar inmillorables.

S’ha de posar un o dos cops a la setmana, deixar actuar dos minuts i després fer l’exfol·liació mitjançant moviments circulars. S’ha d’esbandir amb aigua tèbia.

Pells seques

Per a aquells que patiu de pell seca, és millor utilitzar productes que continguin àcid hialurònic, com ara aquest sèrum de l’empresa Satin Naturel. Els que la coneixeu ja sabeu que és dels més ben valorats del mercat perquè els seus resultats són òptims i ràpids. A part, aquesta casa aposta pels productes naturals, cosa que a mi m’encanta.

Es pot posar tan de nit com de dia i ajuda a hidratar però també a rejovenir la pell. Aconsegueix aportar molta hidratació a la pell gràcies als diferents pesos moleculars d’àcid hialurònic. La pell es nota més suau i ferma, les petites arrugues i les línies d’expressió es difuminen per l’efecte hidratant i perquè a més, estimula la producció de col·lagen natural de la nostra pròpia pell. Els efectes també es noten des de la primera aplicació.

Aquest sèrum permet que el nostre propi cos generi acid hialurònic gràcies a l’acció de la glucosamina.

Pells sensibles

Aquells que tingueu la pell sensible haureu de buscar productes calmants. Us consello que entre els ingredients del producte que escolliu mireu que contingui neurosensina, ja que té efecte calmant i a la vegada antiinflamatori.

Una de les més destacables és la Toleriane Ultra de la casa La Roche-Posay, que a part de la neurosenina porta també aigua termal, la unió perfecta per calmar les pells sensibles e irritades a l’instant.

Be the first to comment

Gràcies a totes i tots per llegir el meu blog i seguir-me. Animo aquells que encara no ho fan a que ho facin. Si teniu qualsevol cosa a dir-me, us escolto :).

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: