Les millors cremes per les cames inflades - Farmacèutica online

Les millors cremes per les cames inflades

Amb la calor a molta gent se l’inflen les extremitats inferiors, sobretot a les dones. De fet d’entre els factors que provoquen aquesta inflor hi trobem les temperatures altes de l’estiu, però també una alimentació incorrecta o portar mitjons i pantalons excessivament ajustats.

Entre els remeis més útils i eficaços per combatre la inflor a les cames cal destacar els productes cosmètics fitoterapèutics, basats en substàncies naturals, capaces de dur a terme una acció drenant i antiinflamatòria. En aquesta situació d’inflor s’hi sumem dos problemes, la retenció de líquids i la mala circulació. I aquestes cremes naturals actuen de forma eficaç sobre aquests dos punts.

Ara veurem quines cremes de cames inflades podeu trobar a la farmàcia que donen molt bons resultats. Però us donaré 4 dades sobre l’inflor de cames, que sempre va bé saber quin és el problema que tenim.

Causa de les cames inflades

Les causes de la inflor a les cames es troben en l’acumulació de toxines i líquids (retenció de líquids) que es produeixen a la sang i als canals limfàtics. En altres paraules, l’estancament dels líquids és el responsable de l’inflor i la pesadesa de les extremitats inferiors i també de la inflamació dels teixits de microcirculació, per això també hi ha mala circulació.

Com us deia abans, alguns factors poden contribuir a promoure la retenció d’aigua als turmells i ales cames i empitjorar l’estat:

  • a l’estiu, les temperatures altes augmenten la sensació de pesadesa i inflor;
  • una dieta rica en sal i pocs líquids;
  • poca activitat física;
  • roba massa atapeïda i ajustada;
  • embaràs i canvis hormonals.

Millors cremes per a les cames inflades

Els vasoprotectors vegetals també es troben en moltes cremes indicades precisament per combatre la inflor a les cames i la sensació de pesadesa. Les formulacions de les cremes tenen l’objectiu de tonificar les parets dels capil·lars, augmentar la seva permeabilitat i per tant, dificultar la retenció d’aigua.

Les cremes que us diré ara fan tots els efectes esmentats fins ara, actuant tant en la retenció de líquids, com en la tonicitat dels capil·lars i en la millora de la circulació de les extremitats inferiors.

Circular

Circular és una crema que proporciona benestar i alleujament a les cames cansades, pesades i inflades, sotmeses a esforços musculars o per estar d’empeus molta estona. És útil també per aquelles cames que tinguin venes o capil·lars visibles. Conté substàncies vegetals que milloren la microcirculació i tenen un efecte beneficiós sobre els capil·lars.

La seva fórmula és altament hidratant i conté Ruscus aculeatus, Melilotus officinalis i Ginkgo biloba, plantes medicinals que estimulen la circulació de les extremitats inferiors, augmentant el seu cabal i tenen propietats descongestionants i antiinflamatòries.

Bionike defensa corporal gel anti-fatiga

Aquest és un producte italià que va molt bé. Les persones que l’han provat n’estan molt contentes, tot i que actualment no es pot aconseguir a les farmàcies d’aquí, només ens queda la compra online. Aquest gel contraresta la sensació d’inflor i pesadesa a les cames, donant alleujament i benestar. És ric en etixilximeninat –que desenvolupa una activitat cinètica del vas i, si s’aplica tòpicament, millora el flux sanguini– i la vitamina P4 – també coneguda com a Troxerutina, és un flavonoide que s’utilitza per tractar l’edema, per insuficiència venosa i millora la funció dels capil·lars i redueix la seva fragilitat. El gel millora el flux sanguini i redueix la fragilitat capil·lar, mitjançant una acció vaso-cinètica.

Ruscoven Biogel d’Aboca

Aboca Ruscoven Biogel és un producte que ajuda ala tonicitat capilar . Millora el benestar de les extremitats inferiors gràcies als ingredients naturals que hi ha al seu interior com el Ruscus aculeatus, cua de cavall, vinya vermella i centella. Dona una sensació immediata de benestar i frescor.

Consell que va molt bé per a tot aquest tipus de cremes per a les cames: les cremes es poden guardar a la nevera de manera que la seva aplicació doni una sensació immediata de frescor i alleujament: aquestes substàncies afavoreixen la circulació venosa i combaten l’estancament dels líquids. S’han d’aplicar amb un massatge a partir del turmell que puja fins a la cuixa interior.

Cremes per a les cames inflades durant l’embaràs

Entre les cremes més efectives i indicades per controlar la retenció d’aigua i la inflor de les cames durant l’embaràs, trobem aquelles que contenen substàncies vegetals com els nabius, la vinya vermella, la centella o la cua de cavall. Aquestes substàncies tenen una acció restrictiva i antioxidant sobre els vasos sanguinis i contraresten la inflamació dels teixits.

Mustela Maternite Gel Jambes Legeres

Durant l’embaràs no es pot fer servir qualsevol crema, cal escollir aquelles que ajudin i no perjudiquin, i entre elles destacaria la de la casa Mustela. Té una acció perllongada (dura molt) i alleuja ràpidament. En la seva fórmula conté mentol, que dona una sensació de frescor i confort que es nota molt ràpid. L’extracte de castany d’índies, el lupeol i l’elastoregulador incrementen el to muscular. També conté alvocat, pèptids i àcid hialurònic que milloren la qualitat de la pell.

Be the first to comment

Gràcies a totes i tots per llegir el meu blog i seguir-me. Animo aquells que encara no ho fan a que ho facin. Si teniu qualsevol cosa a dir-me, us escolto :).

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: