Els nens també poden tenir assegurances dentals? - Farmacèutica online

Els nens també poden tenir assegurances dentals?

Tard o d’hora, tots els pares es fan aquesta pregunta. Què va dir el conseller quan vam registrar el nostre nadó abans de néixer?, Quan he de contractar una assegurança dental per al meu fill? .

Atès que les assegurances complementàries no són obligatòries, es deixa a les asseguradores individuals decidir quines restriccions s’han d’imposar per a la inclusió d’un producte. En el cas de nens fins a uns tres anys d’edat, contractar una assegurança dental en general és fàcil i poc complicat amb la majoria de proveïdors, només cal trucar a la companyia d’assegurances per incloure el producte a la pòlissa.

La pregunta es complica si el nen ha arribat a l’edat de la llar d’infants, quan són necessaris els primers controls al dentista. Només aleshores molts pares se n’adonen amb por que no tenen cobertura d’aquest risc i, quan fan una consulta a la caixa, descobreixen que per a l’estipulació han de presentar una declaració de salut. Per tant, el dentista ha de prendre radiografies i emplenar un qüestionari precís, i els costos són a càrrec dels pares. Com en tots els productes d’assegurança dental, el caixer té l’última paraula en aquest cas i decideix si accepta el contracte d’assegurança dental. Així mateix, algunes asseguradores inclouen l’assegurança dental per a nens en el pla inicial, el que implica una millor atenció per a aquells que tenen fills. Podeu buscar-ho per Seguratis, una web on es comparen diferents tipus d’asseguradores i pots veure quina s’ajusta millor a les teves necessitats..

Al meu nadó encara no té dents de llet, què pot anar malament?

Els experts d’assegurança mèdica comproven la imatge general: el nadó tendeix a desalinear la mandíbula i les dents? Hi ha tractaments dentals exigents? Les dents de llet cauen abans d’hora o s’han de segellar les superfícies per mastegar? Si la resposta és “SÍ” a una o més preguntes, la resposta dependrà e l’asseguradora. No totes les asseguradores cobriràn una correcció ortodòntica sabent-ho d’endavant.

La meitat dels nens porten avui un dispositiu (tendència creixent). Fins i tot amb una cobertura d’assegurança adequada, els pares encara suporten el 20 – 50% dels costos. Una quantitat considerable.

Resposta negativa de la companyia d’assegurança mèdica: què passa ara?

El primer pensament és “després envio la sol·licitud a una altra companyia d’assegurances”, i no és el més adequat. Aquesta companyia també comprovarà detingudament tota la documentació que s’ha d’enviar i la probabilitat de rebre una carta de denegació d’altres companyies d’assegurança mèdica també és bastant alta.

Alternatives disponibles

Molts municipis contribueixen a les despeses dentals dels fills de famílies econòmicament dèbils. Les oficines encarregades ofereixen la informació necessària i preparen els formularis de sol·licitud. Informeu-vos.

Els pares, avis o amics potser ajuden amb un préstec. Si teniu gent de confiança sempre hi poeu pensar. No us ha de fer vergonya, és la salut dels vostres fills.

Sempre ho podeu preguntar al banc. Us poden mirar de fer un finançament o concedir un préstec.

Recordeu que abans d’agafar cap asseguradora heu de fer un estudi exhaustiu del que necessiteu i el que ofereixen, i que hi ha webs, com la que us he comentat abans, que ens faciliten molt la feina a l’hora de cercar assegurances.

Be the first to comment

Gràcies a totes i tots per llegir el meu blog i seguir-me. Animo aquells que encara no ho fan a que ho facin. Si teniu qualsevol cosa a dir-me, us escolto :).

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: