Drons en el dia del teu casament - Farmacèutica online

Drons en el dia del teu casament

Avui dia els drons s’han convertit gairebé en part fonamental de les nostres vides, poden servir per portar desfibril·ladors en pocs segons a una punta i a una altra de la ciutat, per a buscar persones perdudes en llocs de difícil accés, per entretenir als nens i fins i tot per a fotografiar el que ha de ser (en principi), un dels millors dies de la nostra via, el dia del nostre casament.

Els drons vídeos de casament i fotografies espectaculars, però paga la pena gastar-se aquests diners de més per capturar imatges del vostre casament? Aquesta és la pregunta del milió. I la veritat és que si sou dels que esteu segurs que és l’home/dona de la vostra vida, la resposta és que sí, val la pena. S’aconsegueixen unes paronàmiques que d’altra forma no podríem tenir . Es pot captar tant a la gent que hi va com l’espai on està ubicat, amb unes vistes aèries que poden ser de pel·lícula. I tenint en compte que, en principi, és una cosa que només farem un cop a la vida, personalment crec que és molt interessant fer servir aquest tipus d’aparells.

Però no tots els drons serveixen per aquestes activitats. El primer que hem de tenir present és la seguretat. Els drons són fonamentalment mini-helicòpters amb càmeres, per la qual cosa, si l’operador del dron no és un professional hi ha risc de patir accidents. El dia més important de les nostres vides es podria convertir en un dia desastrós. Amb tots els plats pel terra, amb algun ferit… Així que millor no deixar aquestes feines als familiars o amics sinó contractar gent que en sàpiga fer ús. Si el pilot de dron no té un pla de seguretat establert, una assegurança, un coneixement ampli de com fer funcionar el vehicle o una coordinació estreta amb els gestors del local, pot ser un risc per a la festa del casament. Per exemple, una boa empresa que ofereix aquest serveix tant a Portugal com a Espanya i a Catalunya és Film Eventos, que tenen serveis de fotografia com els drons, vídeo càmares i càmares d’ acció (GoPro). És l’empresa que va utilitzar la meva millor amiga, ara fa un any, pel seu casament. I la veritat és que els resultats són impressionants.

Cada operador de dron necessita una assegurança de propietat personal i de responsabilitat civil per als UAV comercials (vehicle aeri no tripulats). D’aquesta manera, si alguna cosa o algú es colpeja (cosa molt rara, però pot arribar a passar), l’operador es cobreix i es repararà l’objecte danyat.

La nova manera de captar records

Per què contractar un operador de dron professional? Doncs pels mateixos motius que contracteu a un fotògraf. Voleu assegurar-vos que les fotografies siguin el millor que puguin. La diferència és que els drons ofereixen una forma totalment nova de fotografiar cada moment del casament.

Les fotografies dels drons poden capturar vídeos i imatges dinàmiques i il·lustradores que mostren l’abast i el context escènic del vostre esdeveniment. Inclús es pot fer un trailer de la casament. Els drons ofereixen perspectives úniques i magnífiques de les boniques ubicacions on la gent decideix casar-se.

Ja que els drons són tan versàtils, També podeu deixar anar la vostra creativitat: reunir als convidats a la gespa per escriure paraules o organitzar-les d’altres maneres divertides.

Els drons són força durs, però no deixen de ser dispositius electrònics, de manera que no poden volar amb pluja intensa ni vendavals. La bona notícia és que el clima fred no els dissuadirà.

Be the first to comment

Gràcies a totes i tots per llegir el meu blog i seguir-me. Animo aquells que encara no ho fan a que ho facin. Si teniu qualsevol cosa a dir-me, us escolto :).

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: