Robot de farmàcia Luse - Farmacèutica online

Robot de farmàcia Luse

Les farmàcies més modernes o les que que tenen un gran estocatge es decanten més per fer ús de robots que facilitin la feina. Entre els diferents robots que existeixen al mercat destaquen els de la casa Luse. Aquests robots Luse donen un servei immillorable permetent que hi hagi menys caducitats de medicaments, menys errors de dispensació o inclús reduir el nombre de faltes per errors comesos en l’estotage. Fins i tot ajuda a evitar que hi hagi furts, i millor si s’acompanya d’un sistema com Cash infinity , on els empleats no cal que toquin els diners. Surt directament el valor del producte i el client diposita els diners a la màquina, la qual compta els diners i dona el canvi. Ni errors de canvis, i furts. Tot sota control.

A més a més, aquest tipus de robots permeten que el professional pugui dedicar-li més temps al pacient perquè no cal que vagi a buscar els medicaments, ja ho fa el robot això, el farmacèutic o la farmacèutica es poden dedicar a fer preguntes al pacient, indagar sobre les seves necessitats, fer-li un seguiment terapèutic, etc. És a dir, que millora el consell farmacèutic i això fa que hi hagi més fidelització per part dels clients. En surten molt més contents i satisfets perquè el farmacèutic els ha pogut dedicar el 100% de l’atenció. Això també es tradueix en més ventes i més ventes creuades.

Els robots canvien radicalment la forma de treballar tant en la venda de productes com en el magatzem. Però no tot depen del robot en sí sinó que el sistema de gestió de la farmàcia és primordial per aconseguir que tot funcioni a la perfecció. És a dir, necessitem un equip de professionals que ens ajudin en la gestió i equipaments de la farmàcia per a poder treure-li rendiment total. En aquest cas, i per cert també estan relacionats amb els robots Luse, destacaría l’empresa Bit Galícia, orientada sobretot en el software de gestió per a farmàcies i parafarmàcies, en els equipaments i en els robots com els que he esmentat abans.

Una cosa no va sense l’altre. És a dir, un robot ha de tenir al darrera una empresa de gestió, un equip que permeti el seu manteniment i que tot funcioni sempre a la perfecció. A més a més també ajuden als professionals a treure’n el màxim profit per mitjà de sistemes de formació. Tots aquells que facin servir les seves eines en seran completament capaços de fer-ho i a més en trauran el màxim profit. De res serveix tindre les eines si no sabem com fer-les funcionar. Això és una de les coses que més m’agrada de Bit Galícia.

Com el seu nom indica, és una empresa que es va fundar a Galícia, concretament a Vigo, Ponteverda. És relativament nova ja que fa 12 anys (des de 2007) que està en el mercat, i tot i així ha aconseguit fer-se un lloc molt important en el món de la indústria farmacèutica gràcies als seus projectes i serveis. I sens dubte anirà creixent perquè potencialment és una empresa forta, amb projectes, amb idees i amb serveis bons que fan que la feina sigui menys cansada, més beneficiosa (econòmicament parlant) i ens permet dedicar-li més temps als pacients. A més, aquesta empresa fa ventes online, i això (avui dia) obre moltes portes que poden fer que un negoci creixi estigui on estigui.

Be the first to comment

Gràcies a totes i tots per llegir el meu blog i seguir-me. Animo aquells que encara no ho fan a que ho facin. Si teniu qualsevol cosa a dir-me, us escolto :).

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: