Aquestes festes, regala i envia una planta allà on sigui - Farmacèutica online

Aquestes festes, regala i envia una planta allà on sigui

S’apropen les vacances i com cada any comença la cerca del “què puc regalar?”. Hem de pensar un regal original per a tots els nostres amics i familiars. I no només els més propers sinó inclús també els que viuen en altres ciutats o països. També ens hem de recordar d’ells que no perquè estiguin a quilòmetres de distància són menys importants.

Doncs a vegades les coses són més senzilles del que semblen. Si aquest Nadal voleu sorprendre als vostres éssers estimats amb un regal especial, i que al mateix temps sigui un regal senzill i elegant, regaleu una planta. Les plantes són el regal perfecte per a cada ocasió, i en aquestes dates, regalar plantes nadalenques és com expressar amb un simple gest tot l’afecte que ens uneix a la persona que el rebrà. Si esteu buscant un regal especial i significatiu, no us hi trenqueu més les banyes! És més, si heu d’enviar fora (ja sigui al mateix país com a qualsevol altre país), és el millor per no gastar-vos un dineral i quedar com uns senyors/es. Us recomano fer-ho en floristeries de confiança que sapigueu el que compreu i que tinguin un bon servei d’enviament, i si ho voleu fer per Internet una de les millors qualificades (i he dir que jo mateixa he usat i amb una grata sensació) és Floraqueen.

Ara us comento les 5 plantes de Nadal que mai deceben a ningú per a facilitar-vos la feina de cercar plantes, que també és tot un altre món. Així no us hi trenqueu tant el cap. Només haureu d’escollir entre una d’elles.

  • Ponsètia.
  • Tulipes blanques i vermelles
  • Cyclamens vermells
  • Roses vermelles
  • Lliri blanc

Ponsètia

També coneguda com a planta de Nadal o estrella de Nadal, és la planta nadalenca per excel·lència, i enguany serà segurament entre els regals de Nadal més buscats. El color vermell de les seves fulles conquista a tothom durant les vacances de Nadal. En el llenguatge de les flors, l’estrella de Nadal representa la humilitat i l’amor pels altres, sentiments que tots volem experimentar durant aquestes dates. Regalar una estrella nadalenca significa desitjar serenitat a la persona que la rebrà.

Tulipes blanques i vermelles per Nadal

Les tulipes blanques i vermelles són una bona opció i mai es passa de moda. Un ram de tulipes és perfecte per regalar als teus éssers estimats com a símbol d’amor i bons desitjos perquè visqueu un feliç Nadal junts. Perfecte com a centre de Nadal, crearà un ambient càlid i íntim. Regalar un ram de tulipes blanques i vermelles és un gest especial i inconfusible que omplirà d’alegria el cor d’aquells que rebran aquestes belles flors.

Cyclamen vermell per Nadal.

Una altra planta nadalenca que tots voldríem rebre per aquest Nadal és el cyclamen vermell. El color vermell dels ciclamens és molt viu i elegant, capaç de transmetre alegria i serenitat durant les vacances de Nadal. El vermell de la flor i el verd de les fulles d’aquesta planta nadalenca representen tot l’ambient nadalenc. Perfecte per desitjar un feliç Nadal als teus amics.

Rosa vermella

Les roses vermelles són, per excel·lència, el símbol de l’amor, però sovint es subestima la seva importància per a les festes de Nadal. Regalar roses vermelles als teus éssers estimats per Nadal significa expressar tot el teu amor. El Nadal és una oportunitat per expressar el nostre amor a les persones que ens estimem més i les roses vermelles poden expressar tots aquests sentiments.

LLiri blanc

Tot i que fins ara hem vist que el vermell sembla el color que marqui les festes nadalenques, el lliri blanc trenca amb aquesta tendència. Els lliris blancs són un símbol de puresa i genuïnitat i per això són perfectes per regalar als amics amb qui mantenim relacions sinceres. Oferir lliris blancs per Nadal als nostres amics i familiars més íntims és com transmetre senzillesa i familiaritat, sentiments que a tots ens agradaria viure aquest Nadal.

També aprofito per dir-vos que quan regaleu plantes no les compreu tallades. Compreu la torreta i la planta amb la seva terra i les seves arrels… que no costa gens i li feu un favor al medi ambient!

Be the first to comment

Gràcies a totes i tots per llegir el meu blog i seguir-me. Animo aquells que encara no ho fan a que ho facin. Si teniu qualsevol cosa a dir-me, us escolto :).

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: