Oli Nuxe, ¿es pot posar al cos, a la cara i al cabell? - Farmacèutica online

Oli Nuxe, ¿es pot posar al cos, a la cara i al cabell?

En aquesta ressenya parlaré de l’oli de Nuxe (Nuxe Huile prodigieuse). Un oli format per 7 olis vegetals que serveixen per protegir, nodrir i suavitzar la pell de la cara, cos i cabell). Analitzarem els ingredients, eficàcia, ús i contraindicacions. Es pot usar durant tot l’any perquè és un oli sec, no engreixa, però ara, amb la pell més sensible pels efectes del Sol o la platja o les calors he cregut oportú parlar-vos d’aquest oli.

Què és L’Huile Prodigeuse de Nuxe?

L’oli de Nuxe (amb el nom comercial de Nuxe Huile Prodigieuse) és un producte cosmètic, un oli sec amb acció calmant, reparadora i emol·lient.

Amb 7 olis vegetals en la seva formulació i el 98,1% d’ingredients d’origen natural, l’oli de Nuxe serveix per donar bellesa i brillantor als cabells, però també per tenir cura de la pell de la cara i del cos, donant un aspecte i sensació en la pell de suavitat i sedositat.

A més de la versió clàssica, dintre de la gamma d’olis dels cosmètics Nuxe també està disponible en les següents versions:

  • Nuxe Huile prodigieuse Rich – Per a pells seques: nodreix intensament la pell, deixant-la més confortable i suau.
  • Nuxe Huile prodigieuse Or – Acció il·luminant: fórmula enriquida amb perla d’or per un efecte de llum. Fa que la nostra pell i cabell tinguin un toc més viu i desprenguin llu amb la claror (no us preocupeu que no queda rotllo Cullen de Twillight)

Per a què serveix l’ Oli Nuxe?

L’oli Nuxe és una mica “multi usos”. És el nostre as a la màniga. I per què? Doncs perquè es pot utilitzar per a cara, cos i cabell:

Si teniu la pell molt seca o amb vermellors és convenient usar aquest tipus d’olis per evitar la sequedat de la pell, per protegir la pell fina i sensible i calmar les vermellors.

Si s’usa cada dia pot contribuir a mitigar els fenòmens d’envelliment prematur de la pell i danys estètics causats per la sobreexposició solar.

Es pot utilitzar com a post-solar (Aftersun) i com a hidratant després d’una dutxa o bany. Al ser un oli sec no taca la roba.

Pot ajudar a prevenir i reduir les estries mantenint l’elasticitat normal de la pell.

Llegeix l’article: Els 7 millors olis per als cabells (i altres per al cos …)

Saludybienestarblog.com

Pel cabell va molt bé per tenir cura de cabells secs o normals, trencadissos i debilitats. És un protector del cabell i ajuda a mantenir a ratlla i reduir els cabells encrespats.

Té un efecte “escut” que protegeix la pell contra la contaminació, limitant l’adhesió de partícules contaminants.

Ingredients de l’Oli Nuxe

L’oli Nuxe conté el 98,1% d’ingredients d’origen natural. Entre els que destaquen 7 olis vegetals:

  • Oli Tsubaki: altament nutritiu i antiedat; regenera la pell i el cabell. Torna la hidratació, flexibilitat i falta de brillantor.
  • Oli d’atmetlles: aporta suavitat, hidratació i és molt nutritiu. Ideal per a pells seques o irritades.
  • Oli de camèlia: hidratant, ; restaura i abrillanta el cabell; és antioxidant i antimicrobià. Té poder cicatritzant.
  • Oli de borratja: aporta suavitat i una nutrició intensa, és emol·lient i tonificant. A més, ajuda a cicatritzar petites lesions de la pell, èczemes, infeccions de la pell lleus …
  • Oli d’Avellana: efecte calmant, astringent i emol·lient. Ajuda a tancar els pors i a tractar problemes d’acne. En els llavis ajuda a restaurar-los i a tornar-lis l’elasticitat.
  • Oli de macadàmies: és molt nutritiu i ajuda a mantenir la pell suau, fina i amb brillo gràcies al seu contingut en Vitamine E. És bo per estries o cicatrius ja que ajuda a atenuar-les. També actua contra les taques atenuant-les.
  • Oli d’Argàn: efecte reparador. Aporta elasticitat a la pell- Ajuda a tractar cicatrius o clotets de l’acne. Reafirma la pell i li aporta elasticitat.

Llegeix l’article: Vitamina E: propietats, beneficis i contraindicacions

Saludybienestarblog.com

Una altra cosa que acostuma a agradar d’aquest oli és el seu aroma perquè presenta notes de tarongina, magnòlia i vainilla.

Beneficis de l’Oli Nuxe

En general, els olis vegetals continguts a Nuxe Huile prodigieuse:

Fan que l’índex d’hidratació de la nostra pell millori progressivament, gràcies a les seves propietats emol·lients. Formen una pel·lícula homogènia a la pell i així la mantenen fina i suau, limitant la pèrdua d’aigua de l’epidermis i preservant la hidratació de la pell.

D’aquesta manera també aconsegueixen fer que la barrera de la nostra pell, la que ens protegeix del contaminants, la pol·lució, etc, també millori progressivament. Això fa que la pell es vegi menys seca o irritada.
L’oli de Nuxe conté una part insaponificable (rica en antioxidants com a vitamines E, carotenoides, xantofil·les, flavonoides, fitosterols i altres fitoquímics), que nodreixen la pell i la protegeixen de les agressions externes, neutralitzant els radicals lliures.

Resultats generals: una pell hidratada, nodrida i protegida.

Mode d’ús de l’oli Prodigieuse de Nuxe

És un oli sec que es pot usar en qualsevol època de l’any. A l’estiu també, no tapona els porus ni fa que la pell quedi greixosa. Es pot fer servir per la cara, el cos i el cabell.

Si ens el posem a la cara, aquest oli sec s’aplica una vegada al dia amb moviments que vagin del centre de la cara cap a l’exterior i cap el coll. Es pot utilitzar sol o barrejant unes gotes al palmell de la mà amb el tractament habitual de cada dia. Jo, personalment, l’uso barrejant-lo amb la crema de dia d’Ettre Belle i unes gotes de Rosa mosqueta.

Pel cos, ens hem de posar l’Huile Prodigieuse fent massatges amb moviments circulars a les zones desitjades (pit, cames …) o en zones amb estries. També podem barrejar-ho amb la crema habitual de cos, però en aquestes zones en concret jo l’aplicaria directament, sobretot pel cas de les estries.

En els cabells hem de mirar de no posar-ho en el cuir cabellut, sinó només de mig a puntes. Si teniu el cabell molt malmès es pot fer servir l’oli com una mascareta 1-2 vegades per setmana durant 10 minuts, abans de rentar el cabell.

Per tant, és d’aquells productes que val la pena tenir com a complement per millorar l’aspecte tant de la pell com del cabell. A més a més, he de dir que com és un oli s’estén molt bé i amb poca quantitat n’hi ha suficient, amb la qual cosa un pot ens dura uns 6 mesos, o més.


Be the first to comment

Gràcies a totes i tots per llegir el meu blog i seguir-me. Animo aquells que encara no ho fan a que ho facin. Si teniu qualsevol cosa a dir-me, us escolto :).

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: