Beneficis dels matalassos antiescares - Farmacèutica online

Beneficis dels matalassos antiescares

Seguint amb el tema del post anterior en el qual us he parlat de llits d’hospital, m’agradaria fer cinc cèntims dels matalassos anti-escares. Ja que sovint podríem associar-ho.

Tot i que he de dir que aquest tipus de matalassos dels que us parlaré ara també serveixen per aquelles persones que busquen una solució per dormir més còmoda. Sobretot si el matalàs que teniu us dóna problemes i dolors d’esquena.

Personalment he de dir que jo vaig trobar el meu a la web https://ortopediaitomi.es/ però que si pregunteu a les botigues d’ortopèdia del vostre poble, segurament també en tindran. Si busqueu en botigues que no siguin ortopèdiques és més poc probable que ho trobeu.

Les característiques dels matalassos anti-escares

Anem al gra perquè si no m’enrotllo com una persiana.

Els matalassos antiescares són molt útils per a persones que es passen moltes hores al llit, per això dic que en casos post traumàtics van molt bé (però no només en aquestes situacions si no en general). El primer i més important és que eviten que es formin les lesions típiques de la pell de quan una persona està molta estona estirada.

Si la persona te tendència a suar és millor que n’agafi un d’escuma perquè permeten que s’evapori la humitat.  De fet aquests son els que s’utilitzen als hospitals.

Millorem la circulació

Després n’hi ha uns fets amb clorur de polivinil (matalassos antiescares d’aire), el qual fa que sigui molt flexible. Aquests matalassos tenen compressors elèctrics que inflen diferents parts del matalàs i aconsegueix que el cos no rebi sempre la mateixa pressió a la mateixa zona. Per tant, serveixen per millorar la circulació. Aquest és un dels principals problemes de les persones que han d’estar enllitades molt de temps. La sang no circula bé i es formes coàguls, blaus, etc. Amb aquest matalàs no passa.

El temut plàstic

També hi ha matalassos antiescares fets de plàstic, que tot i que ara el plàstic tingui una fama terrible també té les seves funcions… Estan fets de plàstic i tenen aigua calenta que està a uns 37º. S’aconsegueix també sensació de flotabilitat i, igual que passa amb els d’aire, es va canviant el punt de pressió i així circula millor la sang i els teixits s’oxigenen millor.

Beneficis dels matalassos antiescares

Encara que a primera vista puguin semblar matalassos normals i corrents en realitat no ho son, i tenen múltiples beneficis que ens ajuden a millorar la qualitat de vida. Per què dic això?

En primer lloc vull recordar que son matalassos dissenyats per adaptar-se a qualsevol tipus de llit cosa que no passa sovint.

Si les persones tenen escares de pressió els ajuda a fer-les desaparèixer, i si no en tenen, eviten que en surtin.

Milloren la circulació sanguínia i aporten oxigen als nostres òrgans. I redueixen els punts de pressió d’estar molta estona en la mateixa posició.

Hi ha solucions adaptades a cada necessitat. Sempre és millor preguntar i deixar-se assessorar.

Be the first to comment

Gràcies a totes i tots per llegir el meu blog i seguir-me. Animo aquells que encara no ho fan a que ho facin. Si teniu qualsevol cosa a dir-me, us escolto :).

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: