Criolipólisis contra els rotllets. - Farmacèutica online

Criolipólisis contra els rotllets.

La Criolipólisis és actualment un dels tractaments d’estètica corporal més sol·licitats per acabar amb els rotllets. Elimina l’adipositat localitzada en diverses parts del cos mitjançant l’aplicació d’un intens fred que congela i elimina les cèl·lules grasses.

És un procediment completament segur que garanteix una eficàcia del 100%, ha estat aprovada per la FDA (Food and Drug Administration), i els equips de criolipolisis disposen de sensors que controlen en temps real la intensitat del fred que emeten.

A més no eleva el nivell de triglicèrids en sang ni afecta els ronyons ni el fetge, perquè els lípids continguts en les cèl·lules grasses són eliminats gradualment.

Per què és tan efectiva la criolipólisis?

L’efectivitat de la criolipólisis radica en que és capaç de causar una apoptosi cel·lular, que és la mort programada de les cèl·lules grasses.

Els greixos tractats no tornen a aparèixer perquè els adipòcits són incapaços de reproduir-se, moren de forma progressiva i són metabolitzats per l’organisme. La reducció del contorn es dóna de forma gradual, el que afavoreix a la pell i evita l’aparició de flacciditat ja que dóna temps a que el teixit pugui retreure.

Cal destacar que sempre queden cèl·lules grasses, questes son essencials per al funcionament del cos, i són aquestes les que davant un augment de pes poden generar noves lipodistròfies resistents a dietes i exercicis.

Els resultats s’aprecien passades unes 4 o 6 setmanes, que és el temps que triguen a morir els adipòcits.

Beneficis de la Criolipólisis.

  • Ajuda a treure de manera definitiva els cúmuls grassos
  • És un tractament ambulatori no invasiu
  • Evita l’aparició de flacciditat
  • No eleva el nivell de triglicèrids en sang
  • La disminució del contorn és progressiva
  • Elimina el greix d’abdomen, cartutxeres, cintura, papada, esquena baixa i cuixes.

Una sessió de criolipólisis.

En l’actualitat hi ha molts equips de criolipólisis i cadascún té la seva forma específica d’aplicació, però el més popular és el coolsculpting.

Aquest aparell, mitjançant tecnologia de vacuum, absorbeix la porció de teixit a tractar i baixa la seva temperatura gràcies a que disposa de 2 panells de refredament que li permeten aconseguir que els greixos causants de la lipodistròfia arribin fins i tot fins als -10 ° C.

És important destacar que si bé es percep el fred, és completament tolerable i la sensació dura uns pocs minuts. La durada de la sessió depèn de la zona a tractar, podent ser des 45 min a una hora.

Els efectes col·laterals són enrogiment, hematoma localitzat i sensació de formigueig passatgera.

Els candidats per criolipolisis són els que tenen adipositat localitzada resistent a dietes i exercici però que es troben en el seu pes corporal òptim.

No pot usar-se criolipolisis en cas d’embaràs o lactància, trastorns de la coagulació, obesitat, alteracions cardíaques, hipertensió o diabetis.

És important recalcar que si bé la criolipolisis dóna excel·lents resultats, moltes vegades per aconseguir el resultat esperat pot necessitar la combinació amb altres tractaments com és el cas de la radiofreqüència, el drenatge limfàtic, l’electro estimulació, etc. En aquest cas, l’altre tractament d’estètica corporal triat s’ha d’aplicar passades almenys 24 hores de la sessió de criolipolisis.

Redacció: Daniela Montecchiairni
Correcció: Marcelo Urquiza

Be the first to comment

Gràcies a totes i tots per llegir el meu blog i seguir-me. Animo aquells que encara no ho fan a que ho facin. Si teniu qualsevol cosa a dir-me, us escolto :).

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: